Smelt Career Center

Home/Smelt Career Center
De consultants van Smelt zoeken dagelijks naar talent voor onze vaste relaties. Voor hun huidige vacatures als ook voor toekomstige posities. Onze aanpak kenmerkt zich door haar kwaliteit, doortastendheid en hoge mate van service. Kandidaten in ons netwerk bieden wij een persoonlijk interview zo nodig aangevuld met een assessment. Uitkomsten bieden leidraad voor een advies op maat en een eventuele introductie bij een van onze vaste opdrachtgevers.

“I searched for a job and found a career”

Actuele Vacatures

De vacatures van Smelt zijn altijd actueel. Onze portefeuille bevat posities op verschillende niveaus binnen diverse indicatiegebieden. Onze opdrachtgevers zijn werkzaam binnen de diverse branches van de commerciële gezondheidszorg.

Meld u aan

Heeft u geen geschikte vacature gevonden? Neem dan contact met ons op via het aanmeldformulier. Dan bekijken we uw carrièremogelijkheden.

Job Alert

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures die aan uw eisen voldoen? Stel dan nu uw Job Alert in.

Talent Matching

Bent u geïntereseerd in een kennismaking met verschillende partijen in de markt? Bijvoorbeeld om te bezien of een match in de toekomst tot uw carrièremogelijkheden behoort? Dan nodigen wij u uit voor een gesprek met onze talent acquisition specialist.

Interim Platform

Het online platform van Smelt Interim Services is binnen de zorgsector de ontmoetingsplaats voor interimmers, ZZP’ers en opdrachtgevers.

Healthcare Traineeship

Het Healthcare Traineeship slaat een brug tussen master graduates en de (commerciële) gezondheidszorg.