Interim Services

Home/Services/Interim Services
Kampt u als werkgever met capaciteitsproblemen? Smelt Interim Services brengt opdrachtnemers en opdrachtgevers werkzaam in de zorgsector via dit online platform met elkaar in contact.

  • Online platform voor vraag en aanbod
  • 24/7 toegang tot database
  • Snelle en professionele service

In onze database kunt u zelf op basis van sector en functie uw ideale kandidaat selecteren. Daarnaast kunt u ook enkele trefwoorden ingeven die de eigenschappen van uw perfecte kandidaat beschrijven. Heeft u de ideale kandidaat gevonden? Dan kunt u met hem of haar contact opnemen.

Interim managers vindt u snel en gemakkelijk zelf met de handige Interim Services kandidatendatabase van Smelt.

Maak uw wensen kenbaar via de zoekfunctie en bekijk de competenties en ervaringen van beschikbare professionals.

Heeft u een potentiële kandidaat gevonden? Dan kunt mailcontact met de kandidaat opnemen door onderdaan het profiel op de knop ‘neem contact op met’ te klikken. U krijgt dan een pop-upvenster te zien. Ook kunt u contact opnemen met een van onze consultants.’

Door het aanbieden van een online platform blijven de kosten voor het gebruik ervan laag. U betaalt een vast laag tarief voor de door u afgenomen diensten.
U ontvangt maandelijks een overzicht van alle externe professionals die u in die periode heeft ingehuurd.
Met het inzetten van externe professionals is het belangrijk rekening te houden met de fiscale en juridische aspecten.

Het is belangrijk dat contracten juridisch correct worden opgesteld. Ook hoort de aansprakelijkheid goed geregeld te zijn met de externe professional.

Is de arbeidsrelatie met de interim manager duidelijk? Het is beter wanneer de Belastingdienst de samenwerking niet ziet als een fictief dienstverband. Want dan zou u kunnen worden verrast met naheffingen en nog af te dragen sociale premies.

Smelt heeft met Interim Services alle kennis en ervaring in huis om u te helpen bij het inzichtelijk maken van deze risico’s. Ook kunnen we de contractuele afhandeling verzorgen van de door u ingehuurde interim-professionals.

Meer weten? Neem contact met ons op over risicovrije en betaalbare contractafhandeling.

Zoek een interimmer

test

Smelt, excellence in providing flexible employment relationships