Training & Development

Home/Services/Training & Development

Smelt Academy

Smelt Academy is onderdeel van Smelt en draagt bij aan de ontwikkeling van medewerkers binnen farmaceutische industrie en aan de gezondheidszorg gelieerde bedrijven. In samenwerking met de diverse betrokken partijen ontwikkelen wij innovatieve learning & development programma’s toegesneden op de actualiteit van vandaag en morgen.

Al onze trainingen zijn individueel te volgen en kunnen ook op maat voor een team of gehele afdeling verzorgd worden.

Zie voor meer informatie en het trainingsoverzicht de website van Smelt Academy

Smelt Academy

 

KGMT

KGMT staat voor Kennisinstituut Geneesmiddelen en Medische Technologie.
Het kennisinstituut is opgericht in januari 2013 en heeft als doel kennis en inzicht te vergroten rondom beleid, wet- en regelgeving, processen, technieken en belangen van stakeholders in de Nederlandse gezondheidszorg. Het KGMT is ontstaan uit een gezamenlijk initiatief van Lysiac en Smelt in samenwerking met direct betrokken organisaties uit het veld.

Vanuit een breed maatschappelijk perspectief ontwikkelt het KGMT met de stakeholders samen, onderwijs in de vorm van training, masterclasses, vergaderingen en symposia. Het KGMT richt zich hierbij op financiering van zorg, met name bij de geneesmiddelen en medische technologie. Hoofdonderwerpen hierbij zijn: Market Access (toegang tot zorg voor patiënten), wet-en regelgeving en de uitwerking van beleid in de praktijk.

Dit onderwijs is toegankelijk voor iedereen die een bijdrage wil leveren aan de discussie over oplossingen voor een innovatieve en betaalbare gezondheidszorg

Ga voor meer informatie naar de website van het KGMT:

IMG_4846