Interim Platform

Home/Smelt Career Center/Interim Platform

Ben jij als interimmer eigen ondernemer binnen de life science en healthcare industry en wil je:

  • Toegang tot de leukste opdrachten en het beste netwerk
  • Op de hoogte blijven van belangrijke ondernemerswetgeving en branche ontwikkelingen
  • Bepaalde competenties versterken of vaardigheden trainen
  • Sparren over je ambities en carrière
  • Bij Smelt Career Center verwelkomen we je graag. Speciaal voor ZZP-ers bieden wij o.a. een platform om elkaar en potentiële opdrachtgevers te ontmoeten en ontwikkel je jezelf binnen de op maat gemaakte Interim Academy. Maak vandaag nog een profiel aan voor het Interim platform en ervaar het partnership met Smelt en de voordelen die dit te bieden heeft.

Wat kun je van ons verwachten?

Kennis van de markt en jarenlange ervaring

Smelt bestaat al 25 en is specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling binnen de farmaceutische-en medical devices industrie. Maak als ZZP-er gebruik van deze expertise. Als lid van het Interim platform kun je contact met ons opnemen voor elke vraag.

Persoonlijke aandacht

Wij vinden het belangrijk om jou goed te leren kennen zodat wij weten binnen welke bedrijfscultuur jij het beste past. Regelmatig organiseren wij netwerkbijeenkomsten waar, naast een informatief programma, veel tijd is voor interactie met mede ZZP-ers en de consultants van Smelt. Deze netwerkbijeenkomsten zijn gratis voor leden van het Interim Platform.

Interim Academy

Als zelfstandige ben je er zelf verantwoordelijk voor om goed op de hoogte te zijn van wet en regelgeving binnen de gezondheidszorg. Daarnaast moet je jezelf blijven ontwikkelen om van toegevoegde waarde te zijn voor huidige en toekomstige opdrachtgevers. Binnen het Smelt Career Center hebben wij een eigen academy met een breed trainingsaanbod. Voor leden van  het Interim Platform hanteren wij gereduceerde tarieven. Daarnaast zijn speciale trainingen ontwikkeld, gericht op zelfstandig ondernemerschap en de ontwikkeling van jezelf tot een excellente interimmer.

Ontzorging bij het ondernemerschap

Als zelfstandige komt er veel op je af. Naast het goed uitvoeren van je opdracht moet je ook een financiële administratie voeren en voldoen aan bepaalde wet-en regelgeving. Hoe zit het met aansprakelijkheid en waar moet een contract met de opgever allemaal aan voldoen?  Smelt heeft de expertise in huis om jou en de opdrachtgever hierbij te helpen

Ja, ik wil een profiel Ja, ik wil mij ontwikkelen Ik ben al lid