Interim Platform

Home/Smelt Career Center/Interim Platform

Bouw mee aan het grootste interim network in life sciences 

Maak een profiel aan Meer info over de Academy Login mijn profiel

Ben jij interimmer  binnen de life sciences en healthcare industry of wil je dat worden, sluit je dan nu aan bij Smet Interim Network en geniet van:

 • Toegang tot de leukste opdrachten
 • Je netwerk uitbreiden
 • Op de hoogte blijven van:
  belangrijke ondernemerswetgeving en branche ontwikkelingen
 • Competenties versterken
 • Vaardigheden trainen
 • Sparren over je ambities en carrière
 • Bij Smelt Career Center verwelkomen we je graag. Speciaal voor ZZP-ers bieden wij een platform om elkaar en potentiële opdrachtgevers te ontmoeten.
  Ontwikkel je jezelf binnen de  Interim Academy.
  Maak vandaag nog een profiel aan voor het Interim platform en ervaar het partnership met Smelt en de voordelen die dit te bieden heeft.

Wat kun je van ons verwachten?

Kennis van de markt en jarenlange ervaring

Smelt bestaat al 30 jaar en is specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling binnen de farmaceutische-en medical devices industrie. Maak als ZZP-er gebruik van deze expertise. Als lid van het Interim platform kun je contact met ons opnemen voor elke vraag.

 


Persoonlijke aandacht

Wij vinden het belangrijk om jou goed te leren kennen zodat wij weten binnen welke bedrijfscultuur jij het beste past. Regelmatig organiseren wij netwerkbijeenkomsten waar, naast een informatief programma, veel tijd is voor interactie met mede ZZP-ers en de consultants van Smelt. Deze netwerkbijeenkomsten zijn gratis voor leden van het Interim Platform.


Interim Academy

Als zelfstandige ben je er zelf verantwoordelijk voor om goed op de hoogte te zijn van wet en regelgeving binnen de gezondheidszorg. Daarnaast moet je jezelf blijven ontwikkelen om van toegevoegde waarde te zijn voor huidige en toekomstige opdrachtgevers. Binnen het Smelt Career Center hebben wij een interim academy met een breed trainingsaanbod toegesneden op de behoefte van de interimmer. Voor leden van  het Interim Network hanteren wij gereduceerde tarieven. Daarnaast zijn speciale trainingen ontwikkeld, gericht op zelfstandig ondernemerschap en de ontwikkeling van jezelf tot een excellente interimmer. Meer informatie Smelt Interim Academy

Ontzorging bij het ondernemerschap

Als zelfstandige komt er veel op je af. Naast het goed uitvoeren van je opdracht moet je ook een financiële administratie voeren en voldoen aan bepaalde wet-en regelgeving. Hoe zit het met aansprakelijkheid en waar moet een contract met de opgever allemaal aan voldoen?  Smelt heeft de expertise in huis om jou en de opdrachtgever hierbij te helpen.

Heb je niet gevonden wat je zocht of stel je contact met een consultant van Smelt op prijs, laat hier je gegevens achter, wij nemen spoedig contact met je op.