Talent Pool


Een Talent pool is een bestand van high potential kandidaten (vast en interim) die in de toekomst mogelijk interessant zijn voor organisaties. Organisaties kunnen er voor kiezen dat bepaalde posities te belangrijk zijn om vacant te laten worden. Voor deze posities bouwt Smelt een talent pool.

Jij kunt worden opgenomen in deze pool!
Je kunt als kandidaat kennis maken met verschillende bedrijven zonder direct op een functie te solliciteren. Na deze oriëntatie en (of) kennismaking, kun je een betere afweging maken welke organisatie het beste past bij jouw volgende uitdaging of ontwikkelingsdoelstellingen. Je kunt dan kiezen voor een carrière bij de nieuwe organisatie in plaats van voor een vacature.

Jouw voordeel
Opdrachtgevers vragen regelmatig naar kandidaten uit deze talent pool. In plaats van een vacature vervullen kunnen zij ook kiezen voor een talent match binnen hun leiderschapsprogramma. Ben je geselecteerd voor onze talent pool, kunnen wij je voordragen als dergelijke verzoeken ‘high potentotial met ambitie voor groei’ zich bij ons aandienen.

Voorwaarden op opgenomen te worden in deze pool
Smelt zoekt mensen die een visie hebben op hun toekomst, die willen investeren om hun plannen te verwezenlijken,  regie nemen op hun carrière. Herken jij jezelf in hierin, overtuig ons dan van je creativiteit, flexibiliteit en innovatieve mindset. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Ben je nog niet toe aan een nieuwe functie? Maar je wilt wel weten welke organisaties aansluiten op jouw ambities en toekomstige doelstellingen? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek met onze Talent Development Specialist. Hij of zij kijkt samen met jou welke stappen passend zijn bij het realiseren van jouw plannen.

Naam*

Telefoonnummer*

Vraag/Opmerking:

Bij het invullen van het contactformulier, accepteert u ons Privacy Statement en geeft u toestemming aan Smelt om u via e-mail of telefoon contact met u op te nemen.