Werken bij Smelt

Home/Smelt Career Center/Werken bij Smelt

Werken bij Smelt 
Werken via Smelt betekent werken aan Projecten die er toe doen. Werk dat impact heeft op de gezondheid van de Nederlandse én mondiale samenleving. Je werkt samen met mensen met verschillende achtergronden, meningen en ideeën. Zowel nationaal als in internationale setting. Als ervaren (interim) professional én als starter op de arbeidsmarkt. Wij bieden opdrachten waarin je dagelijks wordt uitgedaagd in je werk en op je persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij het talent dat ons team komt versterken?
Wij zijn een organisatie waar alle soorten talenten met elkaar samenwerken.
Door het samen laten werken van verschillende soorten talenten ontstaat er energie, en je werk wordt afwisselender en uitdagender.
De verscheidenheid van talenten biedt creativiteit, leermomenten en sterke oplossingen. Daar leer je zelf veel meer van en het brengt de klant het succes waaraan we vanuit Smelt graag willen bijdragen. We zoeken dus mensen met veel en verschillend talent. Weet jij wie je bent en wat je kunt toevoegen, kom je dan oriënteren op een loopbaan bij Smelt.

Jouw loopbaan bij Smelt
Medewerkers van Smelt hebben verschillende achtergronden. Als je geselecteerd wordt voor een loopbaan bij Smelt hebben we je in ieder geval leren kennen als iemand die de regie op zijn carrière wil nemen. Je denkt na over waar je heen wilt en bent bereid te investeren in je toekomst. Samen geven we richting aan de loopbaan en stemmen de opdrachten die je gaat vervullen af op jouw wens tot persoonlijke ontwikkeling en de competenties die je (verder) wilt ontwikkelen.

Jouw kans
Door via Smelt aan de slag te gaan op verschillende projecten ben je in de gelegenheid kennis te vergaren van verschillende bedrijven, culturen, doelstellingen en uiteraard disciplines of vakgebieden. Daarnaast leer je snel doorgronden wat de missie van een afdeling is en hoe een afdeling het beste stappen voorwaarts kan zetten. Met andere woorden door te werken binnen  verschillende organisaties op afwisselende projecten werk je automatisch aan het versterken van je employability, leer je agile te zijn, ontwikkel je versneld competenties als: samenwerken, projectmatig werken, complexe problemen oplossen.

Jouw persoonlijke groei is onze kracht
Al deze facetten van groei worden begeleid door onze Talent (development) Managers. Zodra je je contract bij Smelt ondertekent, maak je kennis met de Talent Manager. Hij of zij reflecteert met jou op je ambities en deskundigheid. Jij bent in de lead voor het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan. De talent manager daagt je uit. Dit plan wordt door jou, samen met de talent manager besproken bij de opdrachtgever. Zodat de opdracht goed aansluit op jouw toekomstplannen.
Maandelijks voer je met de talent manager een ontwikkelingsgesprek. En kun je je ontwikkeling bijsturen.

Talent Lab
Heb je een vraag over je ontwikkeling dan kun je die ook maandelijks persoonlijk stellen aan een van onze trainers. Smelt organiseert maandelijks een Talent Lab. Je komt niet alleen in contact  met andere talenten van Smelt met wie je ervaringen uitwisselt.  Je kunt ook je ontwikkelingsvraagstuk voorleggen aan een van onze trainers. Het is niet uitzonderlijk dat hier een stuk maatwerk uit voortvloeit.

Masterclasses
We vinden het belangrijk je breed te ontwikkelen zodat je visie kunt vormen en delen. Daarom organiseert Smelt regelmatig bijeenkomsten met gastsprekers uit verschillende hoeken. Het kan een up date zijn over een nieuwe wet of het toelichten van een innovatie. Of een expert uit de zorg of bedrijfsleven die uitleg geeft over zijn of haar vakgebied.

Traineeship
Ga je via Smelt aan de slag bij een van onze opdrachtgevers, dan stroom je gelijk een traineeship (starters & junior op arbeidsmarkt) of een curriculum (young professionals)  in.
Gemiddeld een keer per twee maanden volg je college aangevuld met praktische oefeningen om je competenties te ontwikkelen. Het traineeship is er op gericht je begrip van de sector waar binnen je werkt te vergroten en je competenties uit te diepen. Hierdoor word je breder inzetbaar en kun je je loopbaan beter vormgeven. En je vergroot je kansen op de arbeidsmarkt, ook al zou deze veranderen.

Meer informatie
Ik heb een vraag

Healthcare Traineeship

De beste start van een carrière in de farma, biotech of medical devices met een traineeship van Smelt.

Meer informatie

Actuele vacatures

Voor starter of professional, vind hier de vacature die jouw carrière naar een hoger plan ontwikkeling tilt.

Vacatures weergeven