Interim Platform

Home/Career Center/Interim Platform
Only available in Dutch

Het online platform van Smelt Interim Services is binnen de zorgsector de ontmoetingsplaats voor interimmers, ZZP’ers en opdrachtgevers. U maakt als interimmer of ZZP’er een eigen profiel aan, waarop u uw specialiteiten. Opdrachtgevers bekijken deze profielen en benaderen u.

  • Gratis account
  • Gevonden worden zonder acquisitie

Met uw persoonlijke profiel laat u potentiële opdrachtgevers zien wie u bent en wat u kunt. Uitgebreid en in detail, want uw competenties zijn zeker zo belangrijk als uw jarenlange ervaring.

Welke contractvorm past het beste bij u? Wilt u fulltime of parttime werken of juist op oproepbasis? Smelt biedt al contracten aan vanaf 1 werkdag per week. Graag bespreken de consultants van Smelt met jou je wensen door.
Wij vinden het belangrijk dat u goed bereikbaar bent, zowel mobiel als via internet. We komen u dan ook graag tegemoet in de kosten die u voor deze bereikbaarheid maakt in de vorm van een onkostenvergoeding.
De hoogte van deze vergoeding is wat door de fiscus maximaal is toegestaan, en wordt uiteraard naar rato van het aantal werkuren uitgekeerd.
Naast dat de materiële arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn, vindt Smelt het belangrijk dat uw persoonlijk ontwikkeling niet wordt vergeten. Ga je éénmaal werken via Smelt, dan staan er een resources manager, die u persoonlijk begeleidt op de werkvloer, een loopbaancoach en een trainingsbudget ter beschikking.

Maak een profiel aan Meer info over de Academy Login mijn profiel

Smelt Interim

Smelt, when you need a partner instead of an agency

[/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]