Healfie Future Fit Vitaliteitprogramma

Home/Artikelen/Healfie Future Fit Vitaliteitprogramma

Smelt heeft gekozen voor Healfie

In onze zoektocht naar hoe kunnen we een essentiële bijdrage leveren aan de veerkracht, mentale gezondheid en persoonlijke groei van de medewerkers, stuitten wij op het Healfie platform.  

Het platform biedt bij uitstek de gelegenheid om in alle anonimiteit, Smelt ontvangt geen (voortgangs)rapportages van medewerkers via het platform, dus in alle anonimiteit en naar persoonlijke behoefte aan de slag te gaan om fitter te worden.  
Daarbij komt ook dat het geen verplichting is maar een aanbod.

Hoe profiteren onze gedetacheerden, interim professionals en medewerkers van Healfie 

Iedereen die verbonden is aan Smelt, hetzij via een opdracht bij een van de life sciences organisaties, hetzij via een loondienstverband, is welkom om zich aan te melden op het platform. Hier kun je naar eigen inzicht en behoefte contact leggen met coaches die met jou een traject in zullen gaan.  
Smelt betaalt een maandelijks bedrag voor Healfie en het gebruik van de coaches. Je zult dus geen factuur ontvangen na afloop van het traject.   Alle coaching richt zich in eerste instantie op online bijeenkomsten. Individueel kan hier vanaf worden geweken. Aan welk support kun je dan zoal denken?  
Dit varieert van slaap-coaching, meer bewegen, anders eten, rouwverwerking.
Alles naar eigen inzicht en behoefte. 

Wie staan er op het platform 

 
Op het healfie platform vind je meer dan 250 geregistreerde coaches voor life style interventies. Al deze coaches worden zorgvuldig geselecteerd op hun certificaten, de cv’s worden gescreend en er wordt een kvk check gedaan. Het platform biedt een scala aan…. 
“Leuk. Verrassend. Het gaat zeker bijdragen aan een vitale en veilige werkomgeving”.