Interim Management Services

Home/Services voor werkgevers/Interim Management Services

Interim management – ZZP – Self employed professionals

Smelt delivers within 48 hours a qualified and specialised interim professional
for every project to be executed in Life Sciences.

Heeft u als organisatie tijdelijk extra versterking nodig om werknemers te ontlasten, tijdelijk een specialist in te huren of een zwangerschapsverlof op te vangen. Interim management kan dan een passende oplossing zijn. Smelt beschikt over het grootste netwerk van ervaren interim professionals binnen de Life Sciences & Health industrie in Nederland. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en hebben altijd een interim manager in ons netwerk welke passend is voor uw vraagstuk.

Overweegt u een interim professional in te huren maar bent u nog niet helemaal zeker van de meerwaarde? Smelt biedt een groot netwerk interim professionals die staan ingeschreven op ons platform. Dankzij ons netwerk kunt u eenvoudig een opdracht uitzetten en hebben wij razend snel een geschikte interim manager voor u gevonden. Daarbij bent u er van verzekerd dat de interim professionals die in ons netwerk zijn aangesloten gespecialiseerd zijn in de Life Sciences & Health industrie.

+ 300 interim professionals in our netwerk

Life sciences specialised self employed managers

Easy to select on our platform 

Our consultants select and assist you in contracting the interim professional

Zoek een geschikte interim professional
Neem contact op

Bent u benieuwd naar de voordelen van het werken met interim professionals? Veel bedrijven binden personeel aan zich door middel van een vast dienstverband. Toch is er een aantal goede redenen om te kiezen voor een interim manager boven een medewerker met een vast dienstverband. Hieronder geven wij de drie belangrijkste grondslagen waarom het voordelig kan zijn om te kiezen voor een interim manager.

Interim professionals inhuren kan een positief effect hebben op kosten

Klik om te lezen

Een interim manager kan heel gericht op projecten worden ingezet, op momenten dat daar behoefte aan is. Er is dus alleen sprake van een betalingsverplichting op het moment dat er daadwerkelijk behoefte is aan extra capaciteit. Ook op momenten dat er geen budget is voor het in dienst nemen van een vaste medewerker kan een interim manager de (tijdelijke) oplossing zijn. Alleen de productieve uren worden gefactureerd. Omdat een interim manager direct inzetbaar is, flexibel is en al veel ervaring heeft opgedaan, hoeft niet te worden geïnvesteerd in opleidingen en inwerktijd.

Interim professionals nemen kennis mee uit andere organisaties

Klik om te lezen

Door de ruime ervaring die onze interim professionals bij andere organisaties hebben opgedaan en de uitdagingen die hiermee gepaard gaan, hebben zij de nodig leermomenten gekend. De adviezen die worden gegeven zijn dus gebaseerd op een brede praktijkervaring. Daarnaast kan voor advies worden geput uit een groot netwerk van interim collega’s uit hetzelfde vakgebied.

Interim professionals zijn perfect voor tijdelijke en complexe projecten

Klik om te lezen

De meest voor de hand liggende reden om interim professionals in te schakelen is als er een tijdelijk project ontstaat waarvoor een bepaalde expertise nodig is die niet voorhanden is. een interim manager kan ook worden ingezet als er tijdelijk capaciteit nodig is voor extra werk dat een project met zich meebrengt. Al onze interim professionals zijn gespecialiseerd in Life Sciences & Health en kunnen worden ingezet voor de duur van het project. Dit kan de perfecte oplossing zijn voor een tijdelijke oplossing.

Ons team staat voor u klaar

Interim Management Erwin de Vries

Erwin de Vries

Commercial Consultant

“Mijn ambitie is bij te dragen aan de ontwikkeling van organisaties en interim professionals zodat beide aan het einde van de opdracht uiterst tevreden zijn.”

Interim Management Iris Calmes

Iris Calmes

Business Services Manager

“Ik ben uw contactpersoon om alles rondom compliance te regelen en u te ondersteunen aangaande contracten en financiën.”

Interim Management Oliver Gell

Oliver Gell

Candidate manager

“Ik ga echt op zoek naar de expertise en ambitie van interim professionals om ze zo goed mogelijk te koppelen aan onze opdrachtgevers.”

Vraag uw adviesgesprek aan

Interim professionals netwerk

Het inhuren van medewerkers op een flexibel contract is uiterst complex.
Zoekt u een interim professional met specifieke ervaring of kwaliteiten? Wij hebben een uitgebreid netwerk van Interim professionals in de Life Sciences en Health industrie. Hierdoor kunnen wij snel een aantal belangstellenden voordragen.

Smelt beschikt over het grootste netwerk van ervaren interim professionals binnen de Life Sciences & Health industrie in Nederland. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en hebben altijd een interim manager in ons netwerk welke passend is voor uw vraagstuk.

Interim professionals die aangesloten zijn op het platform van Smelt

  • hebben ruime ervaring in de Life Sciences & Health industrie
  • zijn makkelijk te benaderen via ons unieke interim platform
  • zijn veelzijdig in te zetten op alle verschillende afdelingen
Zoek een geschikte interim professional

Vinden van de juiste interim professional

In ons uitgebreide netwerk van interim professionals zoeken wij de de juiste interimmer voor uw opdracht, op basis van de door u geformuleerde criteria. Binnenkort kunt u ook zelf zoeken in onze uitgebreide database met interim professionals die werkzaam zijn in een breed scala aan disciplines binnen life sciences.

Kwaliteit

De kwaliteit van de interim professional of manager is cruciaal voor het slagen van de opdracht. Smelt streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit, enerzijds door het bieden van training, anderzijds door ondersteuning bij het monitoren van de opdracht op kwaliteit, doelmatigheid en compliance  met de wet DBA. Kwaliteit in selectie?

Contractering

De VAR in afgeschaft en de wet DBA komt er aan. De huidige overgangsperiode is bedoeld om de zaken op orde te krijgen.

Waar moet u op letten met het inhuren van een interim professional?
Het is belangrijk dat contracten juridisch en fiscaal correct worden opgesteld. Ook hoort de aansprakelijkheid goed geregeld te zijn met de externe professional.

Zorg dat de arbeidsrelatie met de interim manager duidelijk is, en dat de Belastingdienst de samenwerking niet ziet als een fictief dienstverband. Want dan zou u kunnen worden verrast met naheffingen en nog af te dragen sociale premies.

Smelt heeft met Interim Solutions alle kennis en ervaring in huis om u te helpen bij het inzichtelijk maken van deze risico’s. Ook kunnen we de contractuele afhandeling verzorgen van de door u ingehuurde interim-professionals.

Vraag uw adviesgesprek aan
Interim Management Erwin de Vries

Wij helpen u graag

Heeft u naar aanleiding van deze pagina vragen dan komen wij graag met u in contact. Wij zijn te bereiken via:

Telefoon | 035 543 0021
WhatsApp: | +31 6 21108845
Email | info@smelt.nl