Interim Services

Kampt u als werkgever met capaciteitsproblemen? Zoekt u een expert met specifieke ervaring? Smelt Interim Services brengt opdrachtnemers en opdrachtgevers werkzaam in de zorg met elkaar in contact.

  • Selectie van de juiste interim professional voor uw opdracht
  • Bijdragen aan de kwaliteit van de uitvoering van de opdracht
  • Ondersteuning bij de contractering en opdrachtomschrijving volgens de wet DBA

Zoekt u een interim professional met specifieke ervaring of kwaliteiten? Wij hebben een uitgebreid netwerk. Interim professionals die bij Smelt zijn ingeschreven profiteren van de vele trainingen die Smelt speciaal voor interimmers heeft ontwikkeld. Hierdoor draagt Smelt bij aan de kwaliteit van de interim managers.

In ons uitgebreide netwerk van interim professionals zoeken wij de de juiste interimmer voor uw opdracht, op basis van de door u geformuleerde criteria.

Kwaliteit van de interim manager is cruciaal voor het slagen van de opdracht. Smelt streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit, enerzijds door het bieden van training, anderzijds door ondersteuning bij het monitoren van de opdracht op kwaliteit, doelmatigheid en compliance  met de wet DBA.  
 De VAR in afgeschaft en de wet DBA komt er aan. 2017 is een overgangsjaar, bedoeld om de zaken op orde te krijgen. Smelt heeft de expertise in huis om u hierbij te helpen.

Het is belangrijk dat contracten juridisch en fiscaal correct worden opgesteld. Ook hoort de aansprakelijkheid goed geregeld te zijn met de externe professional.

Is de arbeidsrelatie met de interim manager duidelijk? Het is beter wanneer de Belastingdienst de samenwerking niet ziet als een fictief dienstverband. Want dan zou u kunnen worden verrast met naheffingen en nog af te dragen sociale premies.

Smelt heeft met Interim Services alle kennis en ervaring in huis om u te helpen bij het inzichtelijk maken van deze risico’s. Ook kunnen we de contractuele afhandeling verzorgen van de door u ingehuurde interim-professionals.

Meer weten? Neem contact met ons op over risicovrije en betaalbare contractafhandeling.

 

Zoek een interimmer