Traineeships en Talent development programma’s

Home/Traineeships en Talent development programma’s

Traineeship of talent programma in farma, biotech of medical devices

Heb jij ambities een carrière op te bouwen in de commerciële gezondheidszorg? Het Smelt Career Center helpt je graag op weg. Verschillende projecten bij verschillende zeer innovatieve bedrijven. Werk dat impact heeft op de gezondheid van Nederlanders en op de mondiale samenleving. Heb je ambitie, lef en wil je je ontwikkelen? Kies dan voor een traineeprogramma bij Smelt.

  • Traineeprogramma Medische afdeling
  • Traineeprogramma Leadership
  • Traineeprogramma Clinical Research
  • Talent development programma’s
  • Interim Academy voor interimmers (ZZP)

Als starter of young professional sta jij en jouw ontwikkeling centraal bij Smelt. Om je optimaal voor te bereiden en door te laten groeien in de farma, bio-tech of medical devices wereld, hebben wij verschillende programma’s ontwikkeld. Deze programma’s bieden ontwikkeling van competenties, persoonlijke effectiviteit als ook kennis van de vakgebieden in deze branches. Samen met de talent manager stel je een programma samen, en tegelijkertijd ga je aan de slag op een uitdagend project.

Als management trainee hoef je je nog niet vast te leggen op één werkgever. Jouw ontwikkeling kan zich versnellen door bij verschillende bedrijven een kijkje in de keuken te nemen. Hierdoor leer je je goed aan te passen aan veranderende omgevingen, te herkennen welke cultuur goed bij jou past, en kun je werken aan het ontwikkelen van verschillende competenties en het verdiepen in verschillende vakgebieden.