Smelt Career Center

Home/Smelt Career Center

Smelt werft, detacheert en ontwikkelt gedreven en professionele talenten in de wereld van de healthcare en life sciences industrie. Of je nu een starter bent of al jaren binnen deze branche werkt, gedurende je gehele persoonlijke Career-Journey kun je bij Smelt Career Center terecht  voor  informatie, advies van een van onze consultants, reflectie met een talentcoach of voor het oefenen van vaardigheden met één van onze trainers.

Smelt Career Center prikkelt je op een creatieve manier om jouw mogelijkheden te ontdekken en het maximale uit jezelf te halen. Tijdens dit proces kunnen we je ondersteunen in hoe jij jezelf en je kwaliteiten het beste op de kaart kunt zetten, en je de carrière bouwt die bij jou past. 

Al onze services komen tezamen in het Smelt Career Center dat dé plek is voor talenten en opdrachtgevers die pro-actief met hun carrière bezig zijn.

Wat kun je  van ons verwachten

  • Persoonlijke aandacht
  • Informatiebijeenkomsten
  • Intensieve begeleiding tijdens sollicitatieprocedures
  • De leukste banen
  • Reflectie
  • Mensen die van hun vak houden

Volg ons op Social Media

Actuele Vacatures

De vacatures en interim opdrachten van Smelt zijn altijd actueel. Onze portefeuille bevat posities op verschillende niveaus binnen diverse indicatiegebieden. Onze opdrachtgevers zijn werkzaam binnen de diverse branches van de commerciële gezondheidszorg.

Meld u aan

Heeft u geen geschikte vacature of opdracht gevonden? Neem dan contact met ons op via het aanmeldformulier. Dan bekijken we de mogelijkheden.

Aanmelden

Job Alert

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures of opdrachten die aan uw eisen voldoen? Stel dan nu uw Job Alert in.

Talent Matching

Bent u geïntereseerd in een kennismaking met verschillende partijen in de markt? Bijvoorbeeld om te bezien of een match in de toekomst tot uw carrièremogelijkheden behoort? Dan nodigen wij u uit voor een gesprek met onze talent acquisition specialist.

Interim Platform

Het interim platform is binnen de zorgsector de ontmoetingsplaats voor interimmers, ZZP’ers en opdrachtgevers.

Healthcare Traineeship

Het Healthcare Traineeship slaat een brug tussen master graduates en de (commerciële) gezondheidszorg.

Lees meer