About Smelt

Smelt recruits, secondes and develops driven and professional talents in the world of health care and technology.

As a candidate you can discover your career in the Smelt Career Center. You will be guided in this by experts who have experience in the industry. A relationship with Smelt is a relationship for life. Not only do you find your first assignment or job with Smelt.
We will guide you through your successful start and start working quickly with a tailor-made development process. And who knows, you will become our new client in the future.

read more

Talent Pool

Een Talent pool is een bestand van high potential kandidaten (vast en interim) die in de toekomst mogelijk interessant zijn voor organisaties. Organisaties kunnen er voor kiezen dat bepaalde posities te belangrijk zijn om vacant te laten worden. Voor deze posities bouwt Smelt een talent pool.

Lees meer

Outsourcing

Detachering, payrolling en zzp- en interimmanagement zijn de diensten die bij Smelt tot Outsourcing behoren. Wij dragen zorg voor alle werknemers in uw flexibele schil. Het ontwikkelen van deze flexibele schil is een complex en tijdrovend proces. De professionals van Smelt brengen met u in kaart welke vormen van flexibiliteit op korte en lange termijn nodig is.

Lees meer

Bedrijfskunde

De Smelt Academy lanceert Business Administration for life sciences & health. Vanaf dit najaar beschikbaar, Bedrijfskunde volledig ge├źnt op de medical devices en geneesmiddelenindustrie. In samenwerking met de hogeschool Leeuwarden een breed pakket aan kennis en vaardigheden waaronder onder ondernemerschap en project innovatie. Aangevuld met gastsprekers uit de hele sector die hun business model toelichten.

Lees meer