FAQ

Home/FAQ

 

Hier vindt u de veel gestelde vragen.
Mocht u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden, stel dan uw vraag met het formulier.

De algemene voorwaarden van Smelt zijn te vinden in het grijze gebied onderaan elke pagina.

Nee, het is niet noodzakelijk om een samenwerkingsovereenkomst met Smelt te hebben om een vacature uit te zetten bij Smelt. Bel voor meer informatie 035 543 00 21.

Ja, in samenwerking met uw team talent acquisition managers stellen wij een portfolio samen en gaan wij headhunten voor uw talentpool Op het moment dat er dan bij u een vacature ontstaat, kan snel bekeken worden of een profiel uit onze talentpool hier op aansluit. Bij Talentpool vindt u meer informatie.

U kunt in dit geval gebruik maken van payrolling, een van onze outsourcing diensten.  Hierbij worden alle  juridische en administriële aspecten van het werkgeverschap voor u overgenomen door Smelt. Voor meer informatie over de kunt u contact met ons opnemen. Bel: 035 543 00 21.

U kunt een vacature bij ons aan melden via e-mail of telefoon.
Bel 035 543 00 21 of mail info@smelt.nl

Momenteel zijn wij nog druk in gesprek met de verschillende stakeholders om dit project te realiseren. U kunt zich daarom nog niet aanmelden. Hou voor meer informatie de website in de gaten.

Het trainingsoverzicht van Smelt is te vinden op Smelt Academy.

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures door uw persoonlijke Job Alert in te stellen. U bepaalt wanneer en welke informatie u ontvangt. Ga naar Job Alert.

  • In take interview bij Smelt
  • Voorstellen bij opdrachtgever
  • Meerdere rondes Interview bij opdrachtgever voor geselecteerde kandidaten
  • Referentiecheck
  • Aanbod contract beste kandidaat
  • Persoonlijke begeleiding gedurende het proces

Heeft u geen geschikte vacature gevonden of wilt u een open sollicitatie insturen? Vul dan het aanmeldformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Actuele vacatures kunt u vinden in onze vacaturebank. Ga naar Find career

Bij Smelt kan je je op meerdere manieren aanmelden.
Wanneer je wilt reageren op een vacature meld je je aan via het inschrijfformulier onder de vacature. Je kan daar ook voor de optie “apply wiht LinkedIn” kiezen. In dat geval meld je je aan met je LinkedIn-profiel.

U kunt op een aantal manieren met Smelt in contact komen.

  • Heeft een geschikte vacature gevonden? Dan kunt hierop reageren door het formulier onder de vacature in te vullen. U heeft ook de mogelijkheid om met uw LinkedIn-profiel te reageren. Kier voor ‘Apply with LinkedIn’.
  • Heeft u geen geschikte vacature gevonden en wilt u met een consultant spreken? Vul dan het aanmeldformulier in, dan nemen wij contact met u op. Aanmelden
  • Bent u geïntereseerd in een kennismaking met verschillende partijen in de markt? Bijvoorbeeld om te bezien of een match in de toekomst tot uw carrièremogelijkheden behoort? Dan nodigen wij u uit voor een gesprek met onze talent acquisition specialist. Lees meer
  • Heeft u een vraag? Bel ons op 035 543 00 21 of vul het ‘stel een vraag‘-formulier in