Smelt Talent Sourcing

TEKST

Talent Sourcing

Recruitment is een specialistisch vakgebied geworden waarbij de tijd van de kaartenbak en de advertentie in de krant ver achter ons ligt. Tijd dus voor een frisse innovatieve manier om top talent aan te trekken voor uw organisatie. Daarom introduceren wij een nieuwe dienst, Talent Sourcing op locatie. 

Het binnenhalen van nieuwe kennis en nieuwe competenties zijn van essentieel belang om de concurrentiële voorsprong te realiseren of om de operationele processen uit te voeren. Het is de missie van Smelt Talent Sourcing om organisaties te helpen top talenten zelf uit de markt aan te trekken. Dit doen wij door naast uw team te gaan staan en een doortastend plan van aanpak voor u samen te stellen. Samengevat houdt dit in dat u uw recruitment werkzaamheden in zijn geheel of gedeeltelijk onderbrengt bij Smelt. Een greep uit onze dienstverlening:

Veel voorkomende vraagstukken die wij krijgen hebben te maken met het optimaliseren van het recruitment process, actief op zoek willen gaan naar de beste talenten of het besparen van kosten. Allemaal vraagstukken waarbij wij u kunnen ondersteunen en kunnen helpen met het realiseren hiervan binnen uw organisatie. Met Smelt Talent Sourcing haalt u dus niet zomaar een interim recruiter binnen, maar een specialist in het vakgebied die de kneepjes van het vak kent en een waardige gesprekspartner is voor de talenten. Op deze manier zorgen wij ervoor dat alleen de beste talenten aan u voorgesteld worden. De voordelen die u met Smelt Talent Sourcing kunt behalen zijn:

Keuze uit talenten met de beste kwaliteiten

Onze (interim) recruiters die exclusief voor u werven zijn altijd actief op zoek naar talenten die bij uw organisatie passen. Zo stellen zij alleen de beste talenten aan u voor.

Talenten willen graag voor uw organisatie werken

Een goed werkgeversimago is in de huidige arbeidsmarkt onmisbaar. Onze consultants werken graag met u mee om uw werkgeversimago naar het volgende niveau te tillen.

Recruitmentkosten worden verlaagd

Een duidelijk recruitment proces zorgt niet alleen voor snelheid, maar is ook nog eens kostenbesparend.

U krijgt een overzicht van de beste talenten in de markt

Dankzij onze moderne aanpak en gebruik van uitgebreide talentpools vinden wij altijd de beste talenten die buiten uw scope liggen.

Ons team staat voor u klaar

Smelt Talent Sourcing Marjon Ruinemans

Marjon Ruinemans

Account manager

“Mijn ambitie is bij te dragen aan de ontwikkeling van organisaties en talenten zodat beide aan het einde van opdracht uiterst tevreden zijn.”

Gusta Timmerman

Customer service & operations

“Ik denk graag met u mee om de perfecte oplossing te vinden om nieuwe talenten te sourcen en binden aan uw organisatie en doe graag een stapje extra!”

Vraag uw adviesgesprek aan

Onze Life Sciences gespecialiseerde (interim) recruiters 

De biotech, geneesmiddelenindustrie, farma of medical devices. Allemaal branches met uiterst gespecialiseerde medewerkers. Dat vraagt om een gespecialiseerde recruiter die de taal van de branche spreekt en de geschreven en ongeschreven regels kent. Onze recruiters zijn ruim ervaren binnen de Life Sciences en kunnen snel inschatten wat u voor uw organisatie nodig heeft.

Met het inhuren van een interim recruiter is het ons commitment aan uw organisatie:

  • Meer kandidaten te interesseren voor uw organisatie
  • De kwaliteit van de kandidaten te verbeteren
  • Recruitment processen te versnellen
  • Kosten van recruitment te beheersen

Bent u benieuwd wat een interim recruiter voor uw organisatie kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Ervaart u ook:

Verwacht u een uitbreiding van vacatures?

Interim recruitment

Verwacht u de komende tijd veel vacatures en heeft u tijdelijk hulp nodig om deze in te vullen? Dan zijn onze interim recruiters de oplossing.

Het recruitment proces kan beter ingericht worden?

Recruitment scan

Met de recruitment scan weet u welke knelpunten er in het recruitmentproces zitten die u ervan weerhouden om de beste talenten te vinden en/of binden aan uw organisatie. Dankzij de scan krijgt u quick wins, maar ook duidelijk inzichtelijk in wat u kunt doen om het proces te optimaliseren.

De sollicitanten passen eigenlijk niet goed bij onze bedrijfscultuur

Interim recruitment

Onze recruiters die wij flexibel detacheren zijn in-house opgeleid in zowel de Life Sciences als in het rekruteren van de beste talenten op de markt. Hierdoor krijgt u alleen nog de beste sollicitanten voorgesteld.

Voor mijn vacatures zoek ik altijd iemand met een uniek profiel

Talent pools

Met het bouwen van talent pools bieden wij de optie om op voorhand geschikte kandidaten te zoeken met een uniek profiel. Op het moment dat u een vacature open heeft kunt u eenvoudig vanuit de talent pool direct de geschikte talenten vinden.

Ik krijg onvoldoende reacties op mijn job postings

Recruitment scan & consultancy

Met onze recruitment scan maken we een analyse van uw werken-bij site. Aan de hand van deze analyse kunnen wij de site optimaliseren.

Mijn managers begrijpen niet dat werving en selectie een uiterst tijdrovend proces is dat ik er niet even bij kan doen met mijn afdeling.

Interim recruitment

Recruitment is een specialistisch vakgebied geworden waarin enorm veel tijd en energie gaat zitten in het vinden en binden van de beste talenten. Vooral als de werkdruk op de afdeling hoog is kan recruitment minder prioriteit krijgen dan hiervoor nodig is. Tijdelijk extra handen inhuren zou dan fijn zijn. Smelt Talent Sourcing biedt deze hulp met gespecialiseerde Life Sciences recruiters.

Bent u benieuwd hoe uw organisatie het recruitment process optimaal kan inrichten? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Vraag uw adviesgesprek aan

Onze pakketten

Talent sourcing & recruitment
Talent sourcing & recruitment
Talent sourcing & recruitment
Talent sourcing & recruitment

Mogelijk zijn deze diensten ook interessant voor u

Smelt Academy
Interim management