Craft your Career bijeenkomsten, voor hulp bij het vormgeven van je carrière

Home/Craft your Career bijeenkomsten, voor hulp bij het vormgeven van je carrière

The future is challenging, are you ‘carrière’ ready?

Je bent jong, ambitieus en je wilt carrière maken, Hoe pak je dat aan?

Persoonlijk leiderschap is het antwoord, want dit gaat over de regie nemen over je leven, regisseur zijn van je carrière en eigenaar worden van je next step.

In het Smelt Career Center verwelkomen we je graag: wij gaan verder dan het vinden van een baan.  Smelt Career Center prikkelt je op een creatieve manier om jouw mogelijkheden te ontdekken en het maximale uit jezelf te halen. Met interactieve bijeenkomsten en persoonlijke gesprekken geven we samen met jou vorm aan je carrière  en ontwikkelen we de beste versie van jezelf.

Wat kun je van ons verwachten

  • Zelfanalyse en reflectie op je ambities en je persoonlijke drijfveren
  • Een concreet plan van aanpak op de next step in je carrière
  • Hoe ziet jouw ‘merk IK’ eruit

De Craft your Career training (diverse data)

Speciaal voor talenten die pro-actief met hun carrière bezig zijn organiseren wij de Craft your Career training. De training bestaat uit 2 bijeenkomsten en worden om de maand gegeven van 15:30 tot 17:30 in het Smelt Career te Baarn.

Voorbereiding op je next step door zelfanalyse 

In deze training richten we ons op de vraag wat wil ik nu eigenlijk met mijn carrière. We maken een profiel van aspecten van je huidige en gewenste werk waar je energie van krijgt. Daarnaast wordt je bewust van je kwaliteiten en weet je welke kwaliteiten je op de voorgrond wilt plaatsen bij sollicitaties.

Personal en social branding 

Met de inzichten in je drijfveren en kernkwaliteiten uit de eerste training gaan we vervolgens in deze vervolgtraining aan de slag met je loopbaan pitch en leer je hoe je jezelf neerzet met een eerlijk verhaal waarom de mensen jou moeten onthouden en een baan moeten geven.

Prijs

De craft your career training is € 95,- (exclusief BTW)

Mocht na of tijdens de trainingen naar voren komen dat je nog dieper wilt ingaan op je drijfveren of wil je bepaalde kwaliteiten aanscherpen, dan kunnen wij je helpen met:

  • Een uitgebreide drijfveren test inclusief een gesprek met een van onze consultants
  • Het uitwerken van een personal developement plan
  • Personal coaching
Meer informatie
Ik heb een vraag

Naam*

Email*

Telefoonnummer*

Ik meld mij aan voor de bijeenkomst(en):