Medical Science Liaison (MSL)

Home/Medical Science Liaison (MSL)

Wat doet een medical science liaison?

Als medical science liaison ben je samen met de medical advisor dè inhoudsdeskundige van het bedrijf op medisch wetenschappelijk gebied. Je bent vooral in het veld actief, draagt bij aan de positionering van een product, signaleert wat er leeft en koppelt dit intern terug. Je kan uitstekende partnerships opbouwen met beroepsbeoefenaren en je krijgt hier ook energie van. Het signaleren en beoordelen van (lokale) onderzoeksmogelijkheden, het opzetten, begeleiden van trials, presenteren van medisch wetenschappelijke informatie en het leiden van medische projecten behoort tot je taken. Tegelijkertijd werk je samen met marketing en sales, zorg je dat de CGR-regels nageleefd worden en ben je actief lid van het ‘brand-team’.

 Welke competenties zijn belangrijk?

  • Netwerker
  • Communicatief sterk
  • Flexibel
  • Gedreven

Welke opleiding heb je nodig?

Universiteit graad (Msc/Phd/MD) in een (bio)medische richting.

Wat verdient een medical science liaison?

Er zijn goede arbeidsvoorwaarden, een 13e maand, een auto, telefoon en laptop van de zaak. Er wordt geïnvesteerd in persoonlijke groei en ontwikkeling. Het salaris is marktconform en afhankelijk van je achtergrond en ervaring.

Carrière kansen/doorgroeimogelijkheden?

Als medical science liaison heb je de mogelijkheid om door te groeien naar een positie als medical of scientific advisor.

Interesse in een functie als medical science liaison?

Vacatures
 
Contact

 

Wat doet een medical science liaison?