Trainingen & Bijeenkomsten

Home/Services voor werkgevers/Trainingen & Bijeenkomsten

Smelt Academy

Bent u voor uw organisatie op zoek naar een training of heeft u een ontwikkelingsvraagstuk?

Wij bieden training en ontwikkeling 

  • Een strategische visie op de ontwikkeling van medewerkers binnen de farmaceutische industrie
  • Kennis over compentiemanagement en de ontwikkeling daaromtrent
  • Trainers en docenten die zélf in de farmaceutische industrie gewerkt hebben
  • Jarenlange ervaring in de branche
  • Co-creatie van een maatwerkoplossing voor uw vraagstuk

Bij Smelt Career Center luisteren wij naar uw wensen en doelen. Of u nu een individuele medewerker wilt laten trainen, een learning & developmentplan voor een geheel team wenst of u wilt de talenten in uw organisatie eens kritisch onder de loep nemen: Smelt is expert in de markt en ontwikkelt graag met u de talenten van morgen.

Een van onze succesvolste programma’s is het curriculum Key Accountmanagement Hospital. Een interactieve opleiding waarin alle stakeholders van het Nederlandse zorglandschap als spreker langskomen en men o.a. wordt getraind in DMU en stakeholdermanagement, contractering, financiering van de zorg en bekostiging van geneesmiddelen en het ontwikkelen van duurzame partnerships.

Zie voor meer informatie en het trainingsoverzicht de website van Smelt Academy

HR & Sourcing Legal Matters

In samenwerking met specialisten in arbeidsrecht en contractrecht heeft Smelt, speciaal voor HR en inkoop, verschillende bijeenkomsten opgezet over juridische implicaties bij de inkoop van flexibele arbeid. In deze bijeenkomsten krijgt u actuele informatie over de laatste wet-en regelgeving binnen de arbeidsmarkt en kunt u sparren met collega’s over gezamenlijke uitdagingen binnen het vakgebied